Επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών Πάτρα - Quickfix

Quickfix - Επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών Πάτρα

Εγγραφείτε τώρα στο Quickfix.gr και κερδίστε έκπτωση 20% επί των εργασιών του τιμοκαταλόγου ως 31/12/2016

ΗQuickFix είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών (service ) και πωλήσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών, φορητών (laptop), συσκευών κινητής τηλεφωνίας (Smartphone) - Tablet, και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας - αναλωσίμων.

Στόχος της εταιρείας είναι η γρήγορη και υπεύθυνη επισκευή των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας ( pc, laptop, tablet, Smartphone κτλ.) που διαθέτετε, η συντήρηση τους, και ή υποστήριξη τους με τα απαραίτητα αναλώσιμα και περιφερειακά. Επίσης σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές (π.χ LENOVO - HP - DELL - WD - LG - TOSHIBA) και άλλους πολλούς σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας στην καλύτερη τιμή.

Σε συνεργασία με την γενική ταχυδρομική ερχόμαστε στον χώρο σας και παραλαμβάνουμε με ασφάλεια και ταχύτητα τις συσκευές σας , και φροντίζουμε για την γρήγορη και εγγυημένη επισκευή τους.
Η πολυετής εμπειρία των τεχνικών μας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα στον μικρότερο χρόνο με εγγύηση.

Με πέντε (5) σημεία Quickfix στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και με την Γενική Ταχυδρομική για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα είμαστε πάντα δίπλα σας για την επίλυση των προβλημάτων σας και την προμήθεια των προϊόντων σας.

Ακόμα με την πρωτοποριακή απομακρυσμένη υποστήριξη με ένα τηλέφωνο άμεσα οι τεχνικοί μας βρίσκονται "δίπλα σας " για να σας βοηθήσουν . Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να έρθουμε στον χώρο σας για άμεση επισκευή του υπολογιστή σας εφόσον είναι εφικτό.

Τέλος με τα νέα μας προϊόντα Refurbished σας προσφέρουμε ανακατασκευασμένα προϊόντα με εγγύηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Βασικές υπηρεσίες Quickfix

  Παρέχουμε εγγυημένα και εξειδικευμένα:

  • Service & αναβαθμίσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών.
  • Πωλήσεις Η/Υ, περιφερειακών και αναλώσιμων.
  • Πώληση - συντήρηση - υποστήριξη για Μηχανές γραφείου.
  • Συντήρηση - επισκευή Η/Υ
επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών